yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Siz bile evinize ve diğer bütün dirim alanlarınıza mükemmellik bir dokunuş akdetmek sinein Doğtaş mobilyaları yeğleme edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın kaliteli ve bediiyat dünyasına girişim atın!

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat meselelemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha kredili bir yer yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bili alabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işçiliklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar âdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Her hin hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış yangın kapısı Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble yahut diğer bir duvar bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page